inredning och barnprylar

Nu är jag hemkommen från inredningsmässan. Oj vad inspirerande och kul det var att gå runt bland alla olika inredningsstilar. Vi var verkligen där hela dagen. Jag har massvis med bilder ifrån mässan,men dom kommer upp på bloggen först imorgon. Istället tänkte jag visa er vad jag har köpt idag på mässan.

Lite Laban-schampo, duschkräm och en pumptvål (till Alvin förstås).
Några dekorations-glaskulor.
Två stycken värmeljuslycktor (att hänga i fönstret) föreställande hjärtan.
Ett par örhängen i sten.Men mitt absolut bästa köp är helt klart denna underbart snygga lampa.
Jag har sååå många gånger varit inne på ljushusets hemsida och kikat på just denna lampa,men 3000kr känns lite väl dyrt för en taklampa (tycker jag) så därför har det inte blivit något köp.
Tills idag,då jag får syn på lampan i ett utav rummen på mässan och till min förvåning så är det halva priset på den. Som ni säkert förstår så kunde jag därför inte låta bli,så nu är den min och ska få sin plats i köket ovanför vårt runda köksbord.

SJÄLVKLART FICK MAN LITE VARUPROVER MED SIG HEM OCKSÅ

Som ni ser så fick jag med mig en hel del barnsaker hem.
Vi var nämligen på UNDERBARA BARN-mässan också. Dom hade mycket fint till barnrummen,men även en hel del praktiska saker också. För alla er som har barn och tänkt att besöka mässan i helgen så kan jag vara lite fräck och tipsa om att besöka Libero. Där får man nämligen rabattkuponger på Liberos blöjor. Handlar du blöjorna på maxi som tar 89kr/st så betalar du bara 59kr. Perfekt!
En bra sak som jag fick med mig hem är en nappflaska från bambino. Det är en nappflaska/burk i ett. Man kan alltså i locket på flaskan,förvara ex: äppelbitar eller majskrokar samtidigt som man har något drickbart i den,eftersom flaskan har ett sugrör.
En bra flaska att ha med sig på promenaden eller i bilen.

I det stora hela så är jag jätte nöjd med dagen på mässan och jag tycker absolut att den är värd att besöka,så det rekommenderar jag er.

Tips | |
#1 - - Heléne:

Såååå snygg lampa!

Vill se köket sen...ok?! kram

#2 - - Yenny:

Oh, labantvålen luktar sååå gott! Typ bubbelgumm :) Superläcker lampa!

#3 - - Rebecca:

Till Yenny: Ja tvålen luktar verkligen godis...det gillar vi! ;)Till Helene: Självklart ska du få se köket när det blir klart. För tillfället kan vi inte göra så mycket mer än att bara avvakta tills glasskivan kommer.Men så fort den är här så kommer det gå undan.

Upp